onsdag 26. august 2015

En liten vadetur før drittværet

Det har gått slag i slag med turer i sommer og utstyr har blitt kasta rundt i ulike sekker og bagger. Til slutt sto jeg igjen med et eneste stort kaos og når sommerferien tok slutt var det på tide med en kraftig rydding og systematisering. Jeg følte meg forsynt med fiske for noen dager og så det gikk forsåvidt greit. Men bare 2 dager etter at jeg kom hjem fra siste langtur, ringte Ole-H og spurte om jeg ble med på en spontan vadetur siden et ganske heftig uvær var like rundt hjørnet. Godt poeng, så det var ingen vanskelig avgjørelse akkurat. Den neste timen fikk jeg kasta sammen vindu utstyret også for å gjøre kaoset komplett og en time etter var vi klare for å fiske.

Bra vær og temperaturer kombinert med helg har en tendens til å bety fest. Ingen problemer med å skjønne det akkurat når det i tillegg lå an til tropenatt. Derfor ble vi påtvunget høy festmusikk uansett hvor vi dro hen. Litt artig å høre et påseila festklientell fra en annen vinkel enn når man selv er med. Når vi til slutt ble vitne til en fest med et ukjent antall karer som sang en heller lite vakker variant av "Nå kommer jeg og tar deg!", kunne vi ikke unngå ei latterkule.

Andre ting som skapte latterkuler i kveld var at jeg kunne notere meg hele 3 nye arter og en ny pers i tillegg. Ikke store fiskene, men likefullt nye arter. Så det var vel anvendte timer. Dagene etter har det hølja ned som bestilt, så det har vært gode muligheter for å komme ajour. Men det er et slit å rydde når det blir SÅ mye, og som vanlig går det tregt :P Jaja, jeg kommer vel i mål ettervært...

Tangstikling

Dvergulke

Søt liten Piggvar :P

Ny pers på Svartkutling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar