onsdag 9. juli 2014

Mer stam

Den første ferieuka mi har blitt litt smått amputert fiskemessig. Først har man lyna/tordna og regna bort, og nå har ekstrem varme med 30 grader i skyggen gjort det uutholdelig bare å pakke sekken. Ikke lett. Men noen turer har det blitt og i går kom det igjen opp en fin stam. Min nest største sålangt.

Ole-Håkon og jeg tok turen til Glomma. Tregt i starten og lite napping. Samtidig svetta man jo regelrett bort. Det hjalp litt nærmere skumring, men tropenatta var et faktum. Eneste grunnen til at både genser/jakke kom på, var en og annen irriterende mygg. Men det var langt i fra ille, og det er en ting jeg har lagt merke til flere steder langs Glomma. Det er myggfritt flere steder og mange andre steder er det kun noen få. Det er som luksus å regne i sommernatten.

Fra starten av skumring og utover økte heldigvis nappfrekvensen. Mest lusenapping, men det var alikevel ingen tvil om at det var stam. Noen mindre fisker kom på land, men kl 23:45 kroket jeg en fisk som holdt godt igjen. Veldig godt igjen! Det var stort sett den taktikken dette eksemplaret baserte seg på. Vel oppe på land, var det i allefall ingen tvil om at vi snakket fisk godt over halvannen. Veiing og måling resulterte på 1840g/53cm. Knall!


FOTO: OHH


FOTO: OHH


Nå venter en 2 ukers ferie til Ål i Hallingdal med prikkefisk på menyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar