fredag 28. juni 2013

Flom...

Dro ut i går kveld med mål for øyet å prøve brasme igjen. "go'elva" som var destinasjonen, hadde jeg store betenkligheter med. Den stiger lynraskt og etter onsdagens regnskyll gikk jo den som ventet over sine bredder. Framme ved fiskeplassen var det bare å snu.

Hadde jo utstyret i bilen, så gadd ikke dra hjem. Da bestemte jeg meg for å i det minste sjekke ut Glomma så ta det derfra. 20 minutter senere var jeg framme, og det gikk som ventet store mengder vann her og. Men fant i allefall et sted å fiske med litt "roligere" vann så agna fikk ligge i fred. Da var det bare å benke seg ned. Hadde ikke forventninger om diger brasme, men det var i allefall sjans på "brukbare" fisker.

Fôra opp swimmen og lempa ut. Det var ikke noe bonanza-napping i natt, men det kom noen i perioder. Hadde ikke forventa det heller, slike flommer pleier å ha sin innvirkning på fisket. Endte på 2 brasmer og 1 stam bifangst. Den ene brasma ble ny bestenotering med veldig liten margin så da kan vel turen kalles vellykka :)


Ministam


Den nye brasmepersen. 1760g på mark/mais

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar